Kävimme tänään miehen kanssa kirppis- ja kauppakierroksella. Viimeisellä kirppiksellä silmiini osui uniikki aivan ihana viininpunainen satiini-iltapuku. Hihkaisin miehelleni, että tässä on tuleva hääpukuni. Se oli niin sanoinkuvaamattoman kaunis, että se oli pakko ostaa! Se on varmaankin ollut jonkun abin vanhojentanssipuku, on vähän sen tyylinen. Tylliä helman alla oli vain kaksi kerrosta, joten ajattelin pyytää ompelijatuttavaani tekemään hameeseen vaikka irtonaisena vielä kaksi kerrosta tylliä lisää. Kyllähän nuo jo olemassaolevatkin tyllit riittäisivät, sillä helma nousee jo niilläkin ihan kivasti, mutta haluan hameestani vielä hieman täyteläisemmän. :)

Olen melko huono kuvailemaan asioita, mutta yritetään kuitenkin. Hame on siis viininpunainen. Se koostuu periaatteessa kahdesta osasta, vaikka ne ovatkin kiinni toisissaan. Yläosa laskee viistosti alaosan päälle ja siinä on hopeisia strassikiviä ja pieniä punaisia kukkasia. Alaosassa on yksi kerros harsoa satiinin päällä, mutta siinä ei ole mitään koristeita. Kaunis ja koristeellinen, mutta silti jotenkin yksinkertainen. Sopii juuri meidän tarkoitukseemme, kun pidämme kerta vain hääjuhlan emmekä koko pakettia vihkimisineen päivineen. Nyt jää myös enemmän rahaa muuhun, kun saimme hääpukuni niin halvalla!

...toiseen aiheeseen....

Teimme eilettäin päätöksen, että sinetöimme avioliittomme mahdollisimman pian, ja niimpä lähetimme tänään maistraatille esteettömyystodistuspyynnöt. Meille ei periaatteessa ole mitään väliä koska avioliitto solmitaan, koska meille se on virallista vasta ensi kesänä hääjuhlapäivänämme - olemme vasta silloin julkisesti aviopari. Ja pakkohan se on näin ajatella, kun emme halua asiaa julkistaa ennempää. Kuten jo mainitsin, niin vaikka sillä ei olekaan mitään väliä milloin juridisesti saamme toisemme, olemme kuitenkin sitä mieltä, että mitä pikemmin sen parempi. Minua ainakin kutkuttaa pelkkä ajatuskin siitä että olisin pian ihan oikea vaimo ja minulla olisi ihan oikeasti aviomies.

Palaamme asiaan siinä vaiheessa, kun olemme päättäneet vihkimispäivän. Mukavaa elokuuta! =)