Häätanssiksi valitsimme yksissätuumin Matin ja Tepon Minä rakastan sua. Minä rakastuin siihen kipaleeseen heti ensikuulemalta joskus vuosia vuosia sitten, mutta nykyään sillä on ihan oikeasti oma merkityksensä. Miehellekin se sopi, sillä "minen niistä mitää ymmärrä, onks pakko ylipäätään tanssia" -kommentin jälkeen hänestäkin siinä on kauniit sanat.

Haluaisin sen häissäni kuulla ja tanssia isäni laulamana, mutta se ei taida tässä tapauksessa onnistua, sillä menemmehän naimisiin "salaa". Toki täytyyhän kutsut vieraille aiemmin lähettää, että ehtiihän sitä vielä silloin harjoitella....mutta mahtaakohan tulla isälleni liian pian.... No, sitä täytyy vielä miettiä kuka sen meille laulaa, mutta tuo kappale se tulee olemaan. :)

Pesunkestävänä romantikkona haluan häissäni soitettavan myös Tauskin Taivaassa tavanneet -biisin. Siihen olen rakastunut jo pikkutyttönä, kun vanhempani kuuntelivat sitä autoradiosta kasetilta.

Yön hämärtyessä saa kaavoihin kangistuneet poistua paikalta ja laitetaan jalalla koreasti discomusiikin tahdissa aamun pikkutunneille asti.